Kiedy
ostatni raz jadłeś pyszny sernik z wiejskiego sera? Teraz masz okazję
wypróbować do tego nasz twaróg. Wytwarza się go naturalnie, poprzez ukwaszanie
mleka czystymi kulturami bakterii. Posiada kremowo-śmietankowy smak. Nie ma
grudek, jest delikatny i gładki.
Posmakuj:
Na zdrowy podwieczorek polecamy miseczkę zdrowia:
zmiksuj ser z miodem i 2 łyżkami śmietany, dodaj rodzynki i orzechy włoskie. Od
razu będziesz mieć więcej energii.
Twarożek pełnotłusty "JEZIERZYCKA
KRÓWKA"
Zawiera wapń i sole mineralne oraz łatwo
przyswajalne białko. Zalecany do bezpośredniego spożycia oraz z dodatkami
smakowymi: ziołami lub warzywami. Doskonały do kanapek. Idealny do słodkich
wypieków, np. serników oraz innych potraw. Twarożek jest pakowany próżniowo
przy zachowaniu szczególnej higieny produkcji, dzięki temu termin przydatności
do spożycia wynosi 21 dni.
Proces produkcji:
Otrzymuje
się poprzez ukwaszenie czystymi kulturami mleczarskimi świeżego mleka. Posiada
kremowo-śmietankowy smak, delikatną i gładką konsystencję
Pozostałe
informacje:
Wartość
energetyczna: 586 kJ/140kcal w 100g
Warunki
przechowywania: przechowywać w temp. 1-8 °C
Opakowanie
jednostkowe: 250g/ 1 szt
Opakowanie
zbiorcze: 15kg/60szt (skrzynka)