Kiedy ostatni raz jadłeś pyszny sernik z wiejskiego sera? Teraz masz okazję wypróbować do tego nasz twaróg. Wytwarza się go naturalnie, poprzez ukwaszanie mleka czystymi kulturami bakterii. Posiada kremowo-śmietankowy smak. Nie ma grudek, jest delikatny i gładki.

Posmakuj: 
Na zdrowy podwieczorek polecamy miseczkę zdrowia: zmiksuj ser z miodem i 2 łyżkami śmietany, dodaj rodzynki i orzechy włoskie. Od razu będziesz mieć więcej energii.

    Twarożek pełnotłusty "JEZIERZYCKA KRÓWKA"

Zawiera wapń i sole mineralne oraz łatwo przyswajalne białko. Zalecany do bezpośredniego spożycia oraz z dodatkami smakowymi: ziołami lub warzywami. Doskonały do kanapek. Idealny do słodkich wypieków, np. serników oraz innych potraw. Twarożek jest pakowany próżniowo przy zachowaniu szczególnej higieny produkcji, dzięki temu termin przydatności do spożycia wynosi 21 dni.

Proces produkcji:
Otrzymuje się poprzez ukwaszenie czystymi kulturami mleczarskimi świeżego mleka. Posiada kremowo-śmietankowy smak, delikatną i gładką konsystencję

Pozostałe informacje:  
Wartość energetyczna: 586 kJ/140kcal w 100g
Warunki przechowywania: przechowywać w temp. 1-8 °C Opakowanie jednostkowe: 250g/ 1 szt 
Opakowanie zbiorcze: 15kg/60szt (skrzynka)